Gister hebben jullie al mijn make-up gezien die ik had geshopt, vandaag is het tijd voor de rest van de dingen die ik heb geshopt! Ik had al verteld dat ik naar Duitsland was geweest, om precies te zijn naar Monchengladbach, mijn lievelings shopstad in Duitsland! Kijk mee naar de rest wat ik heb geshopt!

Untitled136.png picture by glambeauty
Als eerste heb ik deze sjaals gekocht, het zijn tunnelsjaals, ofwel sjaals zonder uiteinde. Ik wilde ze al heel lang maar ik kon geen goede vinden, en de goedkoopste die ik had gezien was €13,99. Toen zag ik deze twee, voor €5,00 per stuk bij een euro winkel! Ze zijn prachtig.
– Witte sjaal – €5,00 euroshop.
– Grijze sjaal – €5,00 euroshop.

Untitled134.png picture by glambeauty
Deze prachtige schoenen heb ik aan mijn schoenenstash toegevoegd!
– Laarsjes met sleehak – €39,95 New Yorker.

Untitled135.png picture by glambeauty
Ook deze laarsjes vond ik super leuk met het nep bontje!
– Laarsjes met hak – €17,99 Street style.

Untitled137.png picture by glambeauty
Ik had ook nog een winterjas nodig, maar wilde niet een dure omdat ik die nog een heb van vorig jaar. Ik vond deze donker blauwe (komt niet goed over op camera) bij dezelfde winkel als bovenstaande laarsjes.
– Donker blauwe winterjas – €24,99 Street style.

Untitled138.png picture by glambeauty
Ten slotte kocht ik nog dit hempje met kant en ruffles.
– Hempje met ruffles – €14,95 New yorker.

Ik heb echt een heerlijke shopdag gehad in Duitsland, ik kom al zo lang in Monchengladbach om te winkelen en het blijft leuk, zeker een aanrader!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Leuke aankoopjes ! 🙂 Heb zelf ook al leuke tunnel sjaals gezien maar weet niet of ik er een zal kopen aangezien ik al een goede sjaal heb van vorig jaar, zie nog wel :p Leuke sjaal heb je in elk geval 😀

Plaats een reactie