Zoals jullie weten ben ik afgelopen week een paar daagjes naar Antwerpen geweest. Het was echt heel erg leuk en we hebben heel erg veel geshopt! Vandaag laat ik jullie de dingen gezien die ik gekocht heb, het is voornamelijk kleding. Ik heb bij sommige dingen er geen prijzen bij staan omdat ik de bonnetjes niet meer heb, oepsie! Maar heel veel heb ik gekocht in de sale. Kijk snel mee!

Ik was heel erg benieuwd naar de Forever 21, daar heb ik ook de meeste dingen gekocht. Ik vond het echt een super leuke winkel met hele mooie dingen!

Vestje, gekocht bij de New Look in de sale. Deze was geloof ik €9,-.


Blauwe cropped top, met een see trough print (moeilijk te zien op de foto, probeer er nog een keer een outfit mee te maken), gekocht bij de River Island in de sale voor €8,-. Shirtje met peter pan collar, gekocht voor €7,- in de sale, ook bij River Island.


Tuniekje met langere achterkant! Gekocht bij Forever 21 in de sale. Kostte volgens mij €9,99.


Oversized shirt met tijger, kostte rond de €15,-. Paars hempje, kostte iets van €2,99 in de sale. Beide komen van Forever 21.


Mouwloze top van de New Look (rond de €3,-). Oversized shirt, met rits ook van de New Look (rond de €5,-). Beide ook in de sale.


Twee blouses met lange mouwen, moeilijk op de foto te krijgen. Mintgroen €17,75 en roze €23,75. Beide komen van de Forever 21.


Een van mijn favoriete aankopen! Een burgundy tregging! Deze zit echt super lekker en komt van de New Look, hij kostte €19,99.


Tenslotte kocht ik nog wat sieraden. De armband komt van de Forever 21, net als de ringen en de oorbellen helemaal rechts. De andere oorbellen (cuffs) met de kruisjes komen van de New Look voor €3,99.

 

En dat is alles wat ik geshopt heb! Ik ben super blij met mijn spulletjes, vooral omdat ik veel in de sale heb kunnen scoren! Ik probeer nog wat outfit foto’s te maken met de nieuwe dingen.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Echt leuke dingen gekocht! Ik heb ongeveer dezelfde smaak als jij, denk ik. Ziet er echt tof uit!

  2. Leuke aankoopjes. Ik plan tegen het eind van de maand nog een bezoekje naar Antwerpen. 🙂 De laatste keer was de F21 me wat tegengevallen, dus ik hoop dat het nu wat leukere kleding heeft.

  3. ah, hele leuke aankoopjes! ik heb ook echt ontzettend zin om helemaal los te gaan enz!

  4. Een leuke shoplog! Je hebt ook erg veel geshopt, heerlijk om te zien! De armband van Forever21, amazing! Whaw, je hebt het volgens mij heel erg naar je zin gehad daar! 😀

Plaats een reactie