Ieder jaar is er een mega boekenfestijn in het Beursgebouw in Eindhoven. En ieder jaar kijk ik daar weer naar uit. Wat houdt het in? Heel veel vierkante meter, vol met verschillende boeken. Van chicklits tot geschiedenisboeken, van kookboeken tot thrillers. En het leuke is dat alle boeken goedkoper zijn dan in de winkel. Door misschien een omgevouwen hoekje, of een streepje op de zijkant. Dat vind ik totaal niet erg, want ik krijg het boek goedkoper! Dit jaar was het weer erg leuk, en heb ik een aantal dingen geshopt.


Hier zie je alle geshopte dingen bij elkaar!


Als eerste kocht ik dit cupcake boek met heerlijke cupcake recepten. Het is in het engels, maar totaal niet moeilijk geschreven. Er staan echt heerlijke dingen in, die ik zeker ga proberen. En ja, voor €0,99 kon ik hem echt niet laten liggen!

 

Op het boekenfestijn verkochten ze ook een paar andere spulletjes, zo ook agenda’s.

Ik kocht deze super schattige cupcake agenda. Het is gewoon een jaar agenda, in het engels, maar dat is geen probleem. Ik ga hem gebruiken voor mijn site. Deze super leuke agenda kostte €2,95.

 

Dan kocht ik natuurlijk nog boeken! Ik kocht er in totaal 4, ik heb me ingehouden!

‘Hou je mond!’ van Sophie Kinsella (€8,99) die me echt heel erg grappig lijkt! En ‘De Hongerspelen’ van Suzanne Collins (€6,95). Ook daar ben ik heel erg benieuwd naar, ik heb er veel goeds over gelezen!


‘Academicus vampyrus’ van Richelle Mead (€7,99) wilde ik ook nog heel graag lezen, ook hier heb ik goede dingen over gehoord en het lijkt me gewoon een boeiend verhaal. Ik kwam ook nog ‘De school voor magisch begaafden’ tegen van E. Rose Sabin (€3,95) een voor mij totaal onbekend boek. Ik las de achterkant en het lijkt mij een heel interessant verhaal.

 

Dat waren mijn geshopte dingen, waar ik heel erg blij mee ben! Ik kan niet wachten om ze te lezen. Als je recensies van de boeken wil zien, moet je Adorable Books in de gaten houden! Zodra ik cupcakes heb gemaakt, laat ik die natuurlijk zien op Glambeauty!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Leuk! was er maar zo’n beurs hier in de buurt! ik houd daar ook van, dat boek van sophie kinsella is erg leuk!

  2. Leuk he, die boekenbeurs! Ik ben nu in Antwerpen twee keer geweest en kom altijd thuis met veel te veel… Haha!

  3. Wij zijn eerder dit jaar naar het boekenfestijn in utrecht geweest en mijn vriend is daar flink los gegaan. Denk dat hij genoeg te lezen heeft voor de aankomende 5 jaar! Hongerspelen is zo goed! Zorg maar dat je de vervolgens snel haalt want je zal in 1 stuk door willen lezen!

  4. Hou je mond is zo leuk! Zullen we een keer samen cupcakes maken uit jouw heerlijke cupcake recepten boek? 🙂

  5. Ik ben er zelf eigenlijk al een tijdje niet meer geweest. Uit zelfbescheming (of portomonee bescherming) want als ik er ben dan wordt ik echt helemaal gek van al die leuke boeken voor weinig 😀 Ik kan echt uren langs die tafels wandelen. Maar ik heb nog een hele stapel boeken liggen die gelezen willen worden, dus eerder mag ik niet ;p

  6. De hongerspelen is echt een geweldig boek! Ik kon hem echt niet wegleggen, heb hem ook in één ruk uitgelezen

Plaats een reactie