Ik hoop dat jullie niet een beetje gek worden van al die shoplogs, want vandaag heb ik er weer eentje voor je. Niet van mijzelf, maar van gastredactrice Danique!
Dit artikel is geschreven door gastredactrice Danique.

Aangezien mijn budget de grote merken (helaas) niet toelaat, ben ik altijd op zoek naar koopjes. Vandaar dat ik ook een enorme fan ben van de Primark winkels! Op dit moment zijn er 3 winkels aanwezig in Nederland. De winkels in Rotterdam en Hoofddorp had ik al gezien, tijd om dus een keer naar Zaandam te gaan! Ik hoorde dat dat de grootste Primark is die we nu hebben, dus was erg benieuwd.

Het eerst wat mij opviel was dat de Primark in Zaandam ONTZETTEND netjes was!! Misschien kwam het omdat ik er al zo vroeg was, maar overal was veel meer ruimte en het was veel overzichtelijker. Ontzettend fijn winkelen!

Natuurlijk, accessoires! De ketting was 3 euro en beide oorbellen maar 1,50.


Ik zat erg te twijfelen over deze tas omdat hij best opvallend is. Toch ben ik erg blij dat ik hem heb meegenomen. Hij is lekker nonchalant en er kan hartstikke veel in! Ik had ook nog niet zoโ€™n tas dus ben erg tevreden met mijn aankoop. Deze tas was 12 euro.


Deze blauwe nep-allstars waren maar 7 euro. Ik hou van allstars en deze zaten super lekker. Voor 7 euro kon ik ze echt niet laten liggen.


Ik kan geen genoeg krijgen van de 3 euro schoentjes van de Primark. Deze keer nam ik een paar witte mee. Ik vind ze perfect om op uit te gaan omdat ze toch wel vies mogen worden!


In mijn kledingkast liggen bijna alleen maar donkere kledingstukken, vandaar deze keer een simpel wit shirtje met blauwe streepjes! Hij zit lekker strak wat ik erg mooi vind. Deze was maar 5 euro!


Deze broek zit zo ontzettend fijn. Het is een superskinny en is zo ontzettend mooi. De broek was 15 euro.

Ik was meteen verliefd op dit truitje! Wat zit hij lekker, en wat is hij mooi. Waaauw. Echt mijn beste aankoop van die dag. Dit truitje was 12 euro.


Als laatste nog een paar schoentjes. Deze komen bij de Van Haren vandaan. Ze zitten echt super lekker en staan ook echt heel mooi. Deze schoentjes waren 14,95.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Ahhh ik hou van die broeken, ik gok in ieder geval dat het dezelfde is als waar ik er een paar van heb (super soft). En die tas wilde ik laatst ook kopen, maar ik twijfelde haha! Leuke aankopen ๐Ÿ™‚

  2. Ah super toffe spulletjes geshopt! Ik ga binnenkort ook weer naar de Primark, hopen dat ze dan ook van die leuke spulletjes hebben!
    En de 3 euro schoentjes zijn erg fijn ๐Ÿ™‚

  3. Dat truitje met die print is echt zo leuk hรจ! Die wil ik ook. Die earcuff staat ook op mijn must-have lijstje. Die tas vind ik ook echt leuk, heel vintage achtig.. okรฉ ik geef toe. Alles is gewoon leuk. ๐Ÿ˜ณ

Plaats een reactie