Eergisteren ben ik met een vriendin naar Rotterdam geweest. Ons hoofddoel was natuurlijk de Primark! We zijn ook nog even het gewone centrum ingedoken, maar de meeste tijd brachten we door in de primark. Ik heb een aantal dingen gekocht!


Ik kocht deze twee sieraden bij de Primark. Ik vind de Primark altijd heel erg leuke sieraden hebben, maar dit keer viel het me een beetje tegen. Ik kocht dus alleen deze oorbellen en ketting.
– Oorbellen – €3,00 Primark.
– Ketting – €3,00 Primark.


Ook kocht ik deze leuke clutch-achtige tas. Er zit een korte gouden ketting aan, en heeft een licht bruin/beige kleurtje. I like it!
– Tasje – €3,00 Primark.


Ook kocht ik deze grote tas, die ik voor school ga gebruiken. Hij doet me denken aan de Invito tas die ik in mijn wishlist liet zien. Alleen is deze een stuk goedkoper!
– Tas – €11,00 Primark.


Ik kocht dit schattige roze vestje, die heel leuk staat! (Aan foto komt nog wel).
– Roze vestje – €10,00 Primark.


Ook zag ik dit leuke blousje hangen, hij is een beetje doorschijnend maar ik draag er gewoon een hemdje onder. Je had hem in veel verschillende kleuren, maar ik vond donkerblauw wel leuk!
– Blouse – €13,00 Primark.


Dan kocht ik nog dit shirtje met een lage col bij de New Look. Op de foto ziet hij er erg raar uit, dus ik maak nog wel een keer een aan foto.
– Shirt met lage col – €11,99 New Look.

Voor de rest kocht ik nog veel ondergoed bij de Primark, maar dat heb ik niet gefotografeerd. Het was een heel leuk dagje. Heb jij nog iets geshopt?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

24 reacties

  1. Wat een super leuke dingen heb je gekocht! Ik vind dat blousje en die ketting echt heel erg leuk!

  2. ohh wat heb je leuke dingetjes geshopt! die ketting die tassen en die shirtjes helemaal geweldig 😀

  3. Ik heb die tas die je in het grijs/wit hebt, in het zwart.. Ik gebruikte hem ook voor school (past super veel in), maar op een gegeven moment begon het me op te vallen dat er elke keer een vieze plastic geur om me heen hing. Kwam het uiteindelijk toch van m’n tas af.. Helaas gebruik ik hem door die lucht niet meer 🙁

  4. Leuke dingen gekocht! Zou een aantal dingen zelf ook graag in mijn kledingkast willen hebben 😉

  5. Leuk om te zien! Ik ga volgende week naar Primark 😀 Als ik jouw foto’s zo zie dan kan ik me er echt op verheugen!

Plaats een reactie