Yes, ik ben weer terug van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Ik heb het heel erg leuk gehad, en het weer was fantastisch. Elke dag rond de 30 graden of meer, en maar een of twee keer regen gehad. Ik heb heerlijk gezwommen en heb er ook nog een kleurtje aan over gehouden. Natuurlijk heb ik ook geshopt! Ik heb naast make-up en sieraden, veel kleding gekocht, maar dat zit allemaal in de was dus die laat ik nu niet zijn. Wel laat ik mijn andere aankoopjes zien. Enjoy!


Hier zie je al mijn aankoopjes bij elkaar, ik heb me nog redelijk ingehouden 😉 Make-up was niet heel erg speciaal in Frankrijk, in de supermarkt verkopen ze wel Maybelline, maar even duur als hier. En voor de rest ook dezelfde merken als hier, en allemaal vrij prijzig. Wel heb ik make-up bij de Sephora gekocht, omdat de Sephora niet in mijn woonplaats zit, en ook heb ik wat dingen op de markt gekocht.


Ik kocht een leuke zonnebril, voor maar €5,00 op de markt. Het is gewoon zo’n zwarte wayfarer model, erg leuk al vind ik het zelf. Ook kocht ik leuke oorbellen bij de Jennyfer, een kledingwinkel met vrij leuke kleren en sieraden. Ze kostte €3,99. Ik kocht twee verschillende ringen op de markt, ze kostte €4,00 per stuk. En overal zag ik deze leuke gevlochten armbandjes. Ik vind ze heel erg leuk staan bij casual kleding, dus koos ik er twee uit. €2,00 per stuk.


Een close-up van de ringen. Eentje heeft gewoon een ‘witte’ steen, en de andere een paarse met kleine witte steentjes.


Een close-up van de armbandjes.


Ik kocht mijn eerste Sephora lipstick in de kleur R19 voor €10,90. Ik kocht ook twee baked eyeshadows van Modelite, hier had ik al ervaring mee, want ik had er twee jaar geleden ook al een gekocht, ze zijn erg goed gepigmenteerd en ze hebben mooie kleuren. Links zie je Cafe Expresso en rechts Chococcino, ze kostte €3,90 per stuk. Ik kocht een glamour lipgloss van Cosmod in de kleur Red love voor €3,00 op de markt. Ook kocht ik een lipstick van Yves rocher in de kleur 65 voor €3,95.


Bij de Sephora kocht ik zo’n nagellakremover waar je je vinger in moet stoppen, en dat je dan rond draait en dan gaat je nagellak eraf. Dit is de Sephora express nail polish remover. Ik ben hier erg benieuwd naar, ik nam hem mee voor €7,90. Ook kocht ik een fake versie van een heel erg bekend roze ei, namelijk de beautyblender. Ik kwam deze van Sephora tegen, en hij lijkt er heel erg op, en is iets goedkoper, dus nam ik de Sephora precision sponge mee voor €9,90. Ook kocht ik nog twee prachtige kleuren nagellak, links zie je Full moon party en rechts Deep in her eyes. Ze kosten €4,90 per stuk.


Ik kocht ook nog een boel andere nagellakjes. Links zie je een nagellak van Yves Rocher in de kleur Brun peau voor €3,95. Daarnaast een nagellakje van Colors nails die ik op de markt kocht in de kleur 31 voor €2,00. Daarnaast nog drie lakjes van Vera Valenti, nr 31, nr 5 en nr 234. Ze kosten €2,00 per stuk op de markt.


Ook kreeg ik nog een boel testers bij de Sephora, daar kun je me blij mee maken!


Als laatste kocht ik nog deze super schattige ballerina’s voor maar €15,00 bij Lea. Ik vind de kleur erg makkelijk te combineren en ze lopen erg fijn!

Dat waren mijn beauty en accessoires aankopen. Ik heb ook nog een heleboel kleding gekocht, maar die kan ik nu niet laten zien. Misschien komen ze nog voorbij in outfits als jullie dat leuk vinden? Wat vinden jullie van mijn aankopen? En waar willen jullie iets over lezen? Let me know!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Ik vind al je aankoopjes super. En wat leuk dat je testers kreeg! En welkom terug trouwens ^^.
    x

  2. die nagellak van de sephora(full moon party) heb ik ook! hij is echt heel mooi, maar een echt mooie kleur van sephora eigen merk is summer in bangkok, zo mooi!

Plaats een reactie