Afgelopen week zag ik op de webshop van The Body Shop twee super aanbiedingen. Er was namelijk een actie op de Shower gels, waarbij je als je er twee kocht er een gratis kreeg. Daarnaast waren alle Body Scrubs 5 euro! Ja, die deal kon ik natuurlijk ook niet overslaan. En dan had ik ten slotte ook nog een kortingscode waarmee ik €12,50 bespaarde. Tja, dan moet je wel een bestelling plaatsen, toch?

Ik kocht uiteindelijk drie douchegels en drie body scrubs.


Ik kocht de volgende drie scrubs. Allereerst de Shea Sugar Body Scrub. Hier heb ik al heel veel goede dingen over gehoord, dus daar was ik ontzettend benieuwd naar geworden. Daarnaast de Pink Grapefruit Body Scrub, deze geur lijkt me gewoon heel erg lekker. Tot slot stopte ik nog de Mango Sugar Body Scrub in mijn mandje. Ik heb al eerder andere producten uit de Mango-lijn gehad en die vond ik erg fijn. Normaal kosten de scrubs €16,00 en nu dus maar €5,00 per stuk! Score!


De Shower Gels van The Body Shop kosten €7,00 per stuk. Maar nu kon je dus drie shower gels kopen voor €14,00. Daar kon ik geen nee tegen zeggen! Ik koos de geur Sastuma, omdat iedereen daar altijd razend enthousiast over is, de geur Moringa omdat ik die al eerder heb gehad en echt heerlijk vind. Tot slot koos ik ook nog de geur Honeymania, omdat ik deze geur ook lekker vind.


Uiteindelijk hoefde ik dus maar €21,50 af te rekenen (inclusief €5,00 verzendkosten). Normaal zou ik €69,00 kwijt zijn geweest voor deze producten (zonder kortingscode en verzendkosten). Dat vind ik echt een mega deal voor deze zes producten. Heb jij nog gebruik gemaakt van de acties?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

  1. Super lekkere producten! Die bodybutter van de mango? (de onderste op de foto) heb ik ook en is overheerlijk!

  2. Wat een geweldige actie was dit toch! ;D Al heb ik me braaf ingehouden. Ik moet me eerst maar eens door de enorme voorraad aan TBS producten die ik al heb heen werken!

  3. margriet kuper Reageer

    ik heb ook even gebruik gemaakt van de actie. 2x zelfs. want in de nacht dat de wintertijd in ging was er nog weer een leuke actie. Ik heb t nieuwe geurtje van white musk, body scrub honey mania gekocht (en mijn vriend heeft nog 2 producten besteld)en daarbij kregen we nog een pillow spray en een douchelgel gratis en dan nog de korting van 12,50 idd. Superdeals!!

  4. Heerlijke actie inderdaad, ik heb er ook gebruik van gemaakt. 1 keer online en gisteren nog een keer in de winkel – ik hoopte stilletjes dat ze daar wel de perzik scrub hadden en gelukkig(!) hadden ze hem. 🙂

  5. Leuke aankopen heb je gedaan, ik heb geen gebruik gemaakt van deze actie, heb al zoveel thuis liggen!

  6. Oeh, wat veeeel! Lijken me echt allemaal heerlijke producten. Ik heb de mango bodybutter zelf in mini formaat. Helaas is die bijna op dus ik denk dat ik zeker een fullsize ga aanschaffen.

  7. Erg leuk om te zien wat jij hebt gekocht! Ik heb ook heerlijk gebruik gemaakt van deze actie, mijn TBS hartje ging er namelijk een stukje sneller van kloppen haha 😀

Plaats een reactie