Vandaag heb ik echt een ontzettend goede tip voor jullie! Bij de Big Bazar verkopen ze namelijk Essie nagellak. En het leukste van alles, het is echt een stuk goedkoper.
 photo Untitled65_zps4c83c368.jpg

Toen ik dit zag, moest ik natuurlijk meteen wat kleuren meenemen. Ik heb alle kleuren meegenomen die ze bij ons hadden. Normaal kost nagellak van Essie rond de 10 euro. Omdat dit restpartijen en oude collecties zijn, kan Big Bazar ze voor een stuk minder verkopen. Ze kosten nu namelijk bij de Big Bazar maar €2,99, say whut?! En er is ook nog een toffe actie, als je er twee koopt betaal je maar €5,00. Ik heb dus negen kleuren gekocht voor (maar) €22,99.

 photo Untitled64_zps637266f2.jpg
Een deel van de kleuren die ik heb komt uit de Leading Lady collectie van Essie. Dit is de wintercollectie uit 2012. Vandaar dat ze nu voor minder worden verkocht.

 photo Untitled62_zpsd4705693.jpg
Van links naar rechts zie je de volgende kleuren: Recessionista, She’s Pampered, Head Mistress, Skirting the Issue, Don’t Sweater it, Leading Lady, Snap Happy, Butter Please en Where’s my Chauffeur?

 photo Untitled63_zps9839e056.jpg
Zoals je kunt zien heb ik goed mijn slag geslagen. Ik kan zo’n top aanbieding dan ook niet laten liggen. Ik vind Essie nagellak echt heel erg fijn. Uiteraard kunnen jullie nog swatches van deze nagellakken verwachten!

Ben jij al langs geweest bij de Big Bazar?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

32 reacties

 1. Dit is echt een goede deal!
  Ik zie er wel niks van in de folder πŸ™
  Misschien volgende week toch maar eens gaan kijken.

 2. Nog niet langs geweest, maar ga dat nu zeker vandaag even doen. Die zit hier 1 min rijden van mij vandaan!

 3. Super mooie nagellak! Ik ga er van de week ook maar eens langs. Hopelijk is het dan niet allemaal op.

 4. Super goede tip! Ik ga gelijk even kijken zo, hoop dat ze ze hebben! Vooral die kleuren uit de najaarscollectie vind ik heel erg mooi!

 5. Ik zie ze echt overal op blogs voorbij komen, maar hier hebben ze ze gewoon niet. Zo frustrerend haha!

 6. Gister hadden ze ze nog niet, maar ik ga vandaag denk ik weer kijken, want dit is echt een geweldige aanbieding!

 7. Erg handig, ik heb er ‘maar’ 4 meegenomen πŸ™‚ Ik neem geen kleuren mee waarvan ik weet dat ik ze niet ga dragen haha!

 8. Onwijs goede deal inderdaad! Leading lady lijkt mij erg mooi, wil je daar eens een swatch van maken? πŸ™‚

 9. Hihi, ik zie ze op veel blogs voorbij komen. Zelf heb ik ze nog niet geshopt, maar ik moet echt snel eens langs de Big Bazar. Hopelijk hebben ze nog iets voor me overgelaten..

 10. Pingback: Een kijkje in mijn leven #34

Plaats een reactie