Zaterdag was het dan zo ver, het press event van Demak’up. Ik reisde af naar Amsterdam met een redelijk zenuwachtig gevoel, want er waren heel veel bloggers aanwezig en het was mijn eerste echte press event. De dag werd gepresenteerd door Lieke van Lexmond, wat overigens een hele leuke dame is, waar ik ook nog even gezellig mee heb staan kletsen. Voor de rest heb ik een heleboel bloggers ontmoet, wat natuurlijk super leuk is. Kijk mee naar dit leuke dagje.

De hele dag stond in het teken van de nieuwe producten van Demak’up. Demak’up komt namelijk met vloeibare producten om je gezicht mee te reinigen. Ze brengen een reinigingslotion, melk en tonic uit. Wij mochten ze meteen testen, door al onze make-up er af te halen. Daarna werden we opgemaakt door visagisten, helaas was de look nogal nude, we kregen helemaal geen oog make-up op, puur foundation, poeder, concealer en blush, that’s it. Helaas was bij mij een te lichte foundation aangebracht, maar verder was het idee leuk. Less is more, aldus Demak’up. Later werden er ook nog professionele foto’s van ons gemaakt.

Het event was in de Supperclub in Amsterdam. Een hele moderne club met een mooie ruimte, leuk omdat eens van binnen te zien!

Zoals ik al zei presenteerde Lieke van Lexmond de hele dag, erg leuk en ze was heel erg aardig. Ze zei trouwens ook nog dat ze mijn site al kende, ze had hem weleens bezocht, super om te horen natuurlijk, ik was helemaal verbaasd!


Kijk dan hoe leuk ze eruit zag met dat watje op der hoofd! Heel goed bedacht.


Boven werden we opgemaakt door de visagisten.


Ik in de visagie.


Samen met Linda, van Xibalbasblog!


Samen met Mandy van Nail-Gloss.


Er was ook een leuke wedstrijd georganiseerd waarbij je kans maakte op een jaar lang gratis producten van Demak’up! Wie wil dat nou niet?


En de winnares was Anna van Itsyrlifestyle.


Nog even een fotootje met Lieke! En je ziet hier ook de ‘nude’ make-up die we op kregen.

Al met al was het echt een super geslaagde dag. Ik vind het heel erg leuk om zulke eventen te mogen bijwonen, en als ik weer de kans krijg doe ik het zo! Natuurlijk kregen we ook nog een mooie goodiebag mee op het einde. Daar zitten de nieuwe producten in, en daar komt uiteraard nog een review over!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

26 reacties

 1. Leuk verslag! Is het goed als ik de foto overneem van jou en mij voor in mijn verslag die vandaag online staat?

 2. Zou ik ook misschien wat foto’s over mogen nemen? De mijne zijn niet allemaal even duidelijk, en ik vind dat je mooie foto’s hebt gemaakt! Ik zet dan natuurlijk je site er even bij :). Ik vond het wel heel erg leuk (voor mij was het ook het eerste pers event)!

 3. Ziet er super leuk uit.
  Ik zou eerst ook komen want ik had me helemaal aangemeld en alles maar ik werd opeens ziek, echt jammer.

 4. Leuk! Wat gaaf dat Lieke van je blog wist. Ik wilde er graag bij zijn maar ik werd niet uitgenodigd. Wat ik ook wel snap 😉

 5. Wat een leuk verslag en wat een super mooie foto’s heb jij van Lieke gemaakt! Die van mij zijn toch een stuk minder. Zowieso zijn je foto’s erg goed. Leuk om jou ontmoet te hebben.. al was het in het toilet hihihi 😆 .

  • Danique Reageer

   Dan had ik het toch goed onthouden! Gaaf zeg dat je gewonnen had!

 6. Je foto’s zijn echt onwijs goed gelukt zeg! Je zag er heel anders uit dan ik had verwacht, haha, niet negatief bedoeld natuurlijk 🙂 Was een leuke dag!

   • Sowieso wat langer, haha! Dat had ik bij heel veel mensen, had verwacht dat ik echt een ukkie zou zijn, maar dat bleek wel mee te vallen! Verder vind ik dat je er veel volwassener uit ziet, dat is niet negatief bedoeld 🙂

 7. Leuk je te ontmoeten en leuk om er een verslag van terug te zien. Ik was mijn camera in alle haast vergeten!

Plaats een reactie