Laatst toen ik bij de DM was, zag ik dat ze een aantal kwasten in hun eigen collectie genaamd ‘Ebelin’ hadden. Ik zag twee kwasten die me wel erg nieuwsgierig maakte. Ik kon het dan ook niet laten om te ze te laten liggen, aangezien ze ontzettend budgetproof zijn.
 photo Untitled3072_zps7995b843.jpg

De kwasten komen in een mooie, simpele verpakking. Ik nam de Mineral powder kwast mee, die er eigenlijk uitziet als een stippling kwast en concealer/foundation kwast, die vrij plat is.

 photo Untitled3073_zps084346b4.jpg

 photo Untitled3074_zps35d474f9.jpg
De kwasten hebben een strak design en zien er heel erg mooi uit. De Mineral powder kwast heeft hele dunne haartjes, die vrij ver uit elkaar staan. De concealer kwast heeft hele stevige haren, die dicht op elkaar staan. Deze is ook plat aan de bovenkant. De kwasten zijn gemaakt van kunsthaar.

 photo Untitled3075_zps26e27a33.jpg
De kwasten liggen fijn in de hand en voelen zacht aan. Ook laten ze geen haren los, wat ik een groot pluspunt vind.

 photo Untitled3076_zps16cd7a17.jpg
De Mineral powder brush, die in eerste instantie op een stippling brush lijkt, is toch iets anders dan de stippling brush die ik al heb. De haren staan verder uit elkaar en zijn niet zo hard. Als ik hier foundation mee wil aanbrengen, merk ik dat het toch niet helemaal goed wordt verdeeld. Aangezien deze kwast in eerste instantie daar ook niet voor is bedoeld, vind ik dat niet zo raar. Volgens DM zelf is het namelijk een minerale poeder kwast. Ik heb hem vervolgens voor mijn poeder gebruikt en merk dat dit een stuk beter gaan. Hij pakt de poeder goed op en verdeelt het goed over het gezicht. Ik vind deze kwast zeker fijn voor poeder. Voor foundation staan de haartjes net te ver uit elkaar.

 photo Untitled3077_zps9b573c81.jpg
De concealer/foundation kwast vind ik echt heel erg fijn. Hij is stevig, maar voelt toch zacht aan. De haartjes zijn van goede kwaliteit. Met deze kwast klop je de foundation en/of concealer op een luchtige manier in je huid. Hierdoor krijg je geen rare vlekken en geeft het een egaal resultaat. Ik vind deze echt ontzettend fijn voor concealer, omdat de kwast niet een heel groot oppervlakte heeft. Zo’n kwast had ik ook nog niet in mijn stash, dus dit is zeker een goede toevoeging.

 

Ik ben erg te spreken over deze budget kwasten van de DM. Ze zijn erg fijn in gebruik en voelen kwalitatief erg goed aan. Mocht je een bezoekje aan Duitsland brengen, sla deze kwasten dan niet over. Ze hebben ook nog heel veel andere kwasten, dus zeker een kijkje waard.

DM Ebelin Mineral Powder Brush – €4,95
DM Ebelin Concealer/Foundation Brush – €3,95

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. De concealer/foundation kwast is inderdaad erg fijn. Ik heb deze zelf ook en gebruik de kwast bijna dagelijks. Echt een budgettopper!

  2. Dat klinkt super fijn! Jammer genoeg ben ik pas nog bij DM geweest en verwacht ik niet heel snel meer terug te gaan haha!

  3. Ze klinken goed! Ik ben vooral benieuwd naar de concealer kwast. Ik heb nu een concealer kwast van ELF en daar ben ik heel tevreden over, dus ik ben benieuwd hoe deze is.

  4. Aaaah als ik een keer in Duitsland ben ga ik zeker kijken! Zien er supermooi uit en een mooie prijs!

  5. Ziet er erg goed uit voor die prijs, die eerste kwast lijkt mij ook erg fijn voor blush. Ga dit zeker onthouden voor als ik een keer in Duitsland ben!

  6. zo een foundationkwast hebben ze ook bij de ici paris xl, ik wou hem kopen maar hij is klein, ik heb liever een grotere waar je je foundation sneller mee kan aanbrengen x

Plaats een reactie