Zoals jullie denk ik allemaal wel weten, ben ik dol op shoppen. Het liefste doe ik het iedere week, maar dat is natuurlijk niet te veroorloven. Gelukkig bestaat er de Groupon website, met dagelijks veel deals. Op deze site krijg je korting op een ruim aantal dingen. Soms wel tot 70%, score! Beautyaanbiedingen, lekker goedkoop eten bij een restaurant, of een stuk goedkoper op reis, het is allemaal op de site te vinden. Handig is dat je ook aanbiedingen in de buurt kan vinden. Zo hoef je ook niet ver te reizen om te genieten van een heerlijke beautyaanbieding in jou eigen stad!

Wat ik zelf ook echt heel leuk vind, is dat je ook deals hebt waarbij je korting krijgt op andere dingen dan uitjes. Er is nu een leuke actie dat je voor €14,95, in plaats van €29,94, zes nummers van Cosmopolitan ontvangt, één van mijn favoriete bladen. Super gaaf is dat ze ook deals hebben waarbij je Vans voor een stuk minder geld kan kopen. Mijn favoriete sneaker merk. Of wat dacht je van een tripje naar Marrakech? Iets heerlijks om over te dromen.

Ook erg leuk om eens een deal cadeau te doen. Zo kun je iemand verrassen met een heerlijke beautybehandeling of je kunt natuurlijk samen met iemand gaan.

Ik vind het heerlijk om dagelijks even te neuzen tussen de aanbiedingen. Ik hou van goedkoop shoppen en dromen over mooie aanbiedingen. Vooral bij de reisjes kan ik lekker wegdromen. Maar het is ook heerlijk om af en toe even te genieten in een spa als je geen tijd hebt om op reis te gaan. En anders ga je toch heerlijk uit eten in de buurt?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Nou zo goed vind ik groupon persoonlijk niet. Ik heb nu ondertussen al 3 keer iets gekocht en werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Want het bedrijf kon mijn tablet niet leveren bv maar Groupon wilde geen geld teruggeven. In totaal al meer dan 100 euro weggegooid bij groupon.

Plaats een reactie