Precies een week geleden reisde ik af naar Den Haag. Dat was voor mij nog best een eind, maar ik had het er voor over. Ik ging namelijk naar de bloggers High Tea van Jiami. Ik ben dol op lekker eten en op bloggers ontmoeten! Dus toen ik was uitgenodigd vond ik dat super leuk! Kijk mee naar een paar foto’s van die dag!
 Untitled2320.png
De High Tea was echt super goed verzorgd! De hele tafel stond vol met lekker eten. Zoals bij een high tea hoort was er veel thee, sandwiches, cupcakes en ander lekkers!

 Untitled2321.png
Super cute, mini cupcakes! Ze waren ook nog eens heel erg lekker, jammie!

 Untitled2322.png
Het was echt heel erg leuk om de andere bloggers eens te ontmoeten. Erg gaaf dat er meer meiden zijn met dezelfde passie en dat je die dan ook kan delen. Er werden veel foto’s gemaakt en vooral genoten van het lekker eten.

 Untitled2323.png

 Untitled2324.png
We gingen nog naar buiten voor wat foto’s te maken! Onder andere outfit foto’s. Dit was de outfit die ik die dag aanhad.

 Untitled2325.png
Jacket: Duitsland // Hempje: New Yorker // Tregging: Primark // Boots met studs: Manfield via www.intreza.nl

 Untitled2326.png
Alle lieve meiden!
Gerianne, Tara, Lisanne, Larissa, Lara, Marjolein, ik, Esmay, Jiami en Josephine!

 

Bekijk ook nog even het gave sfeerfilmpje wat Josephine maakte!

 

Bedankt meiden voor de leuke dag! En dankjewel Jiami voor de geweldige high tea. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Jaaaa het was heel leuk en ook leuk om jou te zien, ondanks dat we helaas niet samen konden reizen. Al waren die kleine stukjes wel geniaal, hehe toen we moesten rennen voor de trein!

  2. LaraLaurentia Reageer

    Ik heb een hele gezellige middag gehad! We moeten snel maar weer eens afspreken en nog bedankt voor de foto’s, ze zijn echt heel leuk geworden 😳

Plaats een reactie