Laatst hield Sanne van www.whatabeauty.nl een twitter winactie. Sanne had een hele hoop make-up liggen die ze een keer, of nog nooit gebruikt had. Ik deed mee, natuurlijk hopend dat ik zou winnen, maar ik rekende er niet op. Tot ik een leuke tweet kreeg waarin stond dat ik gewonnen had! Ik was super blij en Sanne had het pakketje netjes opgestuurd. Het was super leuk ingepakt met inpak papier (mijn postbode vond het erg leuk zei hij), en het was een vrij grote doos. Ik had geen idee wat erin zat en was erg benieuwd! Ik dacht ik krijg een paar dingetjes, maar nee hoor, Sanne heeft haar make-up stash flink uitgezocht!

Dit zat er allemaal in het pakketje! Echt super lief vind ik het. Echt zo leuk dat ze andere mensen hier blij mee wilt maken! En het leuke was, dat alles wat erin zat ik nog niet had, en ook zijn de foundations waarschijnlijk de goede kleur, dat moet ik nog even kijken! Er zitten o.a. dingen in van Sephora, Max factor, NYX, een lakje van China Glaze, L.A. Colors en ga zo maar door! Ik ben er echt heel blij mee, en natuurlijk kunnen jullie reviews verwachten! Ik wil Sanne nogmaals bedanken, voor dit leuke pakketje!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

30 reacties

 1. jij wint wel veel hΓ© (jaloers haha)
  hoe doe je dat toch?
  gefeliciteerd! er zitten wel echt super leuke dingen tussen.

  • Danique Reageer

   Ik doe gewoon aan heel veel winacties mee, en dan heb je altijd wel kans!

 2. Gefeliciteerd dat je die dingen hebt gewonnen! πŸ˜€ Erg mooie producten allemaal! Veel plezier ermee πŸ˜€

Plaats een reactie