Vandaag laat ik jullie mijn boeken zien. Het zijn er niet zo heel veel, maar dit komt vooral omdat ik heel vaak boeken leen van de bieb. Dan vindt ik het overbodig om er boeken bij te kopen. Maar ik vind ze wel heel erg leuk om te krijgen, bijvoorbeeld voor mijn verjaardag of voor sinterklaas ofzo. Ik houd echt van lezen, vooral van chicklits, maar af en toe ook ander soort boeken. Ik hou niet van literaire boeken, die je voor school moet lezen bijvoorbeeld, die vind ik echt verschrikkelijk. Maar lezen voor mijn plezier vind ik altijd erg leuk!
Untitled111.png picture by glambeauty
Van l. naar r.
– Lust of last & hoe hot is cool – Jill Karoly.
– Hoe versier ik een prins? – Tyne O’Connell.
– Hoe verover ik een prins? – Tyne O’Connell.
– Hoe weersta ik een prins? – Tyne O’Connell.
– Hoe dump ik een prins? – Tyne O’Connell.
– Inez & zo – Esther Waij.
– L.A. Candy – Lauren Conrad.
– Lieg tegen mij & Laat mij maar even – Jennifer Crusie.
– Op vleugels – Shanna Swendson.
– Kamer 16 – Maureen Johnson.
– Helemaal mijn ding – Claire Cook.
– Bachelorette Nr. 1 – Jennifer O’Connell.
– Dancing queen – (zat bij de GIRLZ).
– I heart new york (engels) – Lindsey Kelk.

Dit waren mijn boeken, een stel heb ik al gelezen maar heel veel ook nog niet. Dit komt dan omdat ik geen tijd heb of net een stel boeken bij de bieb heb gehaald. Houden jullie ook zo van lezen?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Ik ben gek op lezen! Ik heb alleen geen geld op het moment voor een abo op de bieb hier, maar toen ik dat voor ik verhuisde nog wel had, had ik altijd een stapel van minstens 3 boeken liggen die ik binnen een paar weken uit las… Heerlijk!

Plaats een reactie