Iedereen zit weleens op youtube naar make-up tutorials te kijken. Ik zelf ook en ik heb een aantal favoriete youtubers, die ik echt getalenteerd vind. Vandaag zet ik een paar tutorials van verschillende youtubers op een rijtje, zo kun jij zien welke ik leuk vind en misschien ontdek jij ook nog een leuke youtuber!

iwanted2c1video.

Deze meid maakt altijd prachtige ooglooks, zeker de moeite waard om naar te kijken!

julieg713.

Ik vind deze youtuber altijd zo leuk overkomen op camera. Ze lijkt me echt heel erg lief en ze maakt ook nog eens prachtige looks.

NikkieTutorials.

En dan iemand van onze eigen bodem! Namelijk Nikkie. Ik vind Nikkie echt heel erg getalenteerd en ze maakt echt hele mooie, originele looks.

Pixiwoo.


Deze twee dames vind ik erg leuk qua persoonlijkheid. Ze maken niet alleen leuke filmpjes, maar zijn ook nog eens heel erg goed.

xteeener.

Ik vind dat xteeener hele mooie looks maken, ook heeft zo nog andere leuke filmpjes.

Wat zijn jou favoriete youtubers? Zet ze in de comments!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Mijn favoriete YouTubers? Shaytards, CTFxC…

    Mijn favoriete beautytubers? DrBrooklyn730 (helaas maakt ze niet zoveel filmpjes meer) en emilynoel83 🙂 Ik vind xteeener ook wel leuk alleen zijn de looks die ze maakt niet helemaal geschikt voor mijn huidskleur. En Julie vond ik in het begin heel erg leuk, maar haar stem kan me erg irriteren 🙁

Plaats een reactie