Telefoon hoesjes, ik vind ze super leuk! Het enige wat jammer is, is dat ik een telefoon (Blackberry Bold 9780) heb waar niet erg veel leuke hoesjes voor te krijgen zijn. Het kan wel, maar dan moet je meteen weer op een buitenlandse site bestellen. Laatst kwam ik deze tegen en die vind ik toch wel erg mooi!

PINK! I love pink. Toen ik deze zag werd ik meteen verliefd. Ik vind het wel belangrijk dat naast dat een telefoon hoesje mooi is, hij natuurlijk ook wel moet beschermen. Dit hoesje past precies om mijn telefoon en voelt heel fijn aan.

Het hoesje bestaat uit plastic en siliconen. Extra beschermd dus! Omdat er plastic omheen zit, vind ik hem heel erg fijn in de hand liggen. Ik vind de vormgeving ook heel erg mooi. Simpel strak, maar erg schattig! Het hoesje is van het merk Otterbox.

Omdat er siliconen plugs aan de zijkant zitten, beschermen deze de uitgangen om je mobiel op te laden en voor een headset. Ik vind het enige vervelenden aan deze plugs, dat ze niet helemaal afsluiten en dus een beetje uitsteken. Ik krijg ze er niet precies ingedrukt. Het hoesje verhindert verder helemaal niks en je kunt je mobiel nog steeds erg goed gebruiken. Ook is hij niet zwaar.

Ja hier lijkt mijn telefoon wel heel erg groot, maar ik heb gewoon kleine handen. Links zie je nog de plugs die niet helemaal aansluiten.

 

Ik ben in ieder geval heel erg blij met dit hoesje. Ik vind hem mooi en hij beschermt goed. Zo kan ik met een gerust hard mijn telefoon gebruiken zonder dat er iets mee gebeurt. Bij het hoesje zaten ook nog een berschermlaagje voor je scherm, maar dat vind ik irritant en een doekje om hem mee schoon te maken. Dit hoesje komt van www.mobilefun.nl. Je vindt dit hoesje bij de Blackberry Bold 9780 hoesjes, ze hebben hem ook nog in het zwart/wit en hij kost €31,99. Ook verkopen ze nog een heleboel iPhone hoesjes, dus zeker een kijkje waard!

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Mooi hoesje!
    Die kleur knalt echt goed hahaha. Een siliconen hoesje vind ik altijd fijn omdat hij dan niet zo glas is als je m beet houdt en hij stuitert een beetje als je hem per ongeluk laat vallen *weet ik helaas uit ervaring* Je telefoon is dus goed beschermd!

    Toffe nagellak trouwens op die laatste foto! 😀

  2. Ik vind alleen die tekst erop niet zo tof. (ja, ik ben errrrug kritisch met sommige dingen). Maar de kleur is wel heel leuk, maar roze is altijd goed!

  3. Wow wat duur zeg.. op de markt zijn ze 10 euro.
    Toen ik een BB had, had ik dat schuifhoesje die je er bij krijgt, maar dan in het roze.

  4. Pingback: Nieuw telefoonhoesje!

Plaats een reactie