Deze tag ben ik al op verschillende blogs tegen gekomen en ik vond het erg leuk om te lezen. Dus besloot ik om hem over te nemen en ook te doen. Zo komen jullie weer iets meer over mij te weten. En wie houdt er nou niet van om over vakanties te praten?

Riga 

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?
België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Italië, Spanje, Oostenrijk, Letland en Engeland (en binnenkort ook Griekenland!).
 
Frankrijk

Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?
Ik wil heel erg graag naar Griekenland, daar ga ik deze vakantie ook heen. Maar naast Griekenland wil ik heel graag een keer naar Amerika, New York.

Londen

Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)
Een combinatie van allemaal denk ik. Ik vind het heerlijk om op het strand te liggen, dat geeft mij echt het vakantiegevoel. Daarnaast ben ik dol op shoppen, dus dat doe ik eigenlijk altijd wel als ik ergens ben. Ik vind het altijd leuk om dingen van het land te zien, de cultuur etc. Helemaal leuk is het om daarvan foto’s te maken en die later terug te kijken.

Frankrijk 

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?
Rome en Riga, en Londen eigenlijk ook wel. Rome is gewoon een prachtige stad, ik heb zoveel gezien toen. En nog heb ik niet alles kunnen zien in de zes dagen dat wij er waren. Er is daar zoveel te zien en alles is zo mooi daar. Ik ben echt verliefd op Rome. De cultuur, de mensen, de taal. Riga is geweldig. Jullie hebben pas mijn verslag nog kunnen lezen. Riga heeft mij ongelofelijk verbaasd, ik voelde mij er zo thuis. Het was mooi, modern en heel erg gaaf. De stad is werkelijk prachtig en de cultuur verschilt ook wel van de Nederlandse cultuur. Londen is gewoon een stad waar ik mij ook thuis voel en zo zou kunnen wonen. Ik vind Engelse mensen zo leuk! En Londen is ook prachtig, en de winkels.. Tja, Engelse winkelketen zijn gewoon de hemel.

Rome 

Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?
Niet voor mijn werk, maar wel voor school. Met de middelbare school ben ik naar Londen en Parijs geweest wat super tof was. Dit jaar ben ik ook voor het eerst alleen naar het buitenland (en voor het eerst gevlogen) geweest zonder ouders. Ik mocht voor school naar Riga, Letland. Helemaal gaaf natuurlijk!

Parijs 

Met wie ga je meestal op reis?
Met mijn ouders, broer en hond. En vaak ook met mijn vriendinnen!

Denemarken

Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon)
Hmm, moeilijk. Maar er zijn een stel vrienden en vriendinnen waar ik nog nooit mee op vakantie ben geweest en waar ik ook wel heel graag mee op vakantie zou willen gaan!

Londen

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Een goed boek. Of mijn camera. Of mijn laptop, maar dan wel met WiFi anders kom je niet ver. Of gewoon een goede vriend of vriendin.

Spanje 

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?
Ja zeker, ik denk dat ik onderhand wel overal in Nederland op vakantie ben geweest. Vorig jaar ben ik nog met twee vriendinnen op vakantie geweest naar Texel.

Parijs 

Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?
Attractiepark, duh. Ik hou wel van spanning en avontuur.

Frankrijk 

Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?
Zon! Ik ben nog nooit op wintersport geweest en heb dus ook nog nooit geskied. Ja op van die matten, in zo’n indoor skicentrum (maar dat is niet echt). Maar sowieso hou ik veel meer van zonvakanties, dan sportieve koude wintersportvakanties.

Londen 

Wat is jouw leukste vakantie-herinnering?
Ik heb heel veel leuke vakantieherinneringen, dus dat is heel moeilijk. Natuurlijk was het gaaf om naar Riga te gaan met studiegenoten. Voor de rest heb ik heel veel goede herinneringen aan de kleine doorreis vakantie naar Milaan, Rome en het Como-meer.

Frankrijk 

Wat is jouw minst leuke vakantie-herinnering?
Ehhh. Kan ik me zo niet herinneren.

Denemarken

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?
Griekenland, Kreta met twee vriendinnen! En waarschijnlijk ook nog naar Frankrijk met mijn ouders. Ik ga waarschijnlijk ook nog een paar dagen naar Antwerpen met Danique!

Parijs 

Waar zou je nooit op vakantie gaan?
Noord- en Zuid-Korea ofzo iets. Dat trekt me totaal niet. En oorlogsgebieden natuurlijk ook niet. Eigenlijk sta ik wel open voor bijna alle landen. Ik wil gewoon graag heel veel van de wereld zien!

Riga


Parijs 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Ik vind die fish eye foto van Parijs echt amazing! 😀 Superleuk!
    Dit vind ik echt een leuke tag 🙂

  2. Leuk om te lezen! 🙂 Die fisheye foto in Parijs is inderdaad awesome. En haha wi-fi op een onbewoond eiland is toch wel lekker!

  3. Zuid-Korea is nog best leuk :’). Ik ben daar namelijk geweest in de zomer voor een weekje, alleen was niet zo leuk dat het toen zo regenachtig was.

Plaats een reactie