Laatst werd ik getagged door lieve Tedje voor de First Things tag. Vandaag ga ik hem dan ook graag behandelen met jullie!

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt
Mijn iPhone checken. Ja, het is erg, maar het moet toch echt. Eerst ga ik even Twitter, Facebook en Instagram langs en dan alle nieuwsapps.

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat
Mijn schoenen omwisselen. Ik kleed me altijd al thuis om.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school
Op de bank neerzakken en meestal is het daarna meteen avondeten. Daarna kruip ik lekker op de bank voor de tv, heerlijk niksen!

Eerste auto
Die heb ik nog niet. Ik ben nog bezig met rijlessen 🙂

Eerste ongeluk/verkeersovertreding
Kan ik me niet echt herinneren. Ik heb nog nooit een boete gehad.

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was
Modeontwerpster, actrice of zangeres. Haha, lekker standaard hè!

Eerste keus qua drinken
Water. Meestal drink ik altijd water bij het avondeten. In het buitenland bestel ik vaak IJsthee perzik. Als ik op stap ben is het meestal een wijntje.

Eerste keus dessert
Chocoladetaart met ijs, nomnom. Alleen hebben we dat niet vaak thuis. Maar in een restaurant is het heerlijk, of een creme brulée!

Eerste liedje dat in je opkomt
AWOLNATION – Sail.

Eerste grote aankoop
Ik denk dat dat mijn iMac was. Die heb ik nu meer dan anderhalf jaar. Nog geen dag spijt van gehad!

Eerste baantje
Oppassen bij de overburen, als je dat mee kan rekenen. Ik heb nog nooit in loondienst gewerkt, maar dat is momenteel ook niet nodig met mijn blog.

Eerste keer in het vliegtuig
De eerste keer dat ik vloog is nog geen jaar geleden. Ik was toen 17 en ging met een aantal studiegenoten naar Riga! Ik vond het helemaal niet erg. 2 maanden later ging ik al voor de tweede keer met het vliegtuig. Toen ging ik naar Kreta!

 

En dat was de tag alweer! Ik tag momenteel niemand, omdat ik denk dat veel mensen hem al hebben gehad. Maar mocht je hem leuk vinden om over te nemen, doe dat vooral!

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Leuke tag!
    haha ik check ook altijd eerst mijn telefoon als ik wakker word’
    gaaf dat je met rijlessen bezig bent! 😀

  2. Wow een iMac is wel een grote (maar hele toffe) aankoop ja, haha! Leuke tag. 😀 En die chocoladetaart met ijs, oooh die ziet er lekker uit.

  3. Deze tag is zo leuk! Succes met je rijlessen 🙂 En dat plaatje van die taart… te erg dat ik daar nu al zin in heb haha!

  4. Je telefoon checken als je net wakker wordt is volgens mij héél standaard! Ik doe ’t ook altijd, maar geef het nóóít toe, 00ps. Ghihi! Leuke Tag is het & die chocolade taart is gruwelijk! Ziet er iets te lekker uit!

Plaats een reactie