Ik kondigde het al afgelopen week aan op twitter, bij de 500 followers op bloglovin zou ik een mega make-up pakket (of misschien zelfs wel twee!) weggeven. En inmiddels zijn we de 500 followers gepasseerd dus is het tijd voor deze winactie! Wat je precies kan winnen wil ik nog even geheim houden, maar ik kan wel een aantal merken noemen die in het pakketje zitten.

De inhoud houd ik dus nog even geheim, maar ik kan je zeggen dat er mooie producten in zitten! Onder andere producten van merken als P2, PUPA, Alverde, Catrice, L’oreal, Maybelline en nog veel meer! Het zijn veel spullen dus als er veel deelnemers zijn kies ik misschien twee winnaressen! Let wel op, de producten kunnen misschien een keer geswatcht zijn, maar zijn verder nog allemaal nieuw en in goede staat! Houd hier rekening mee! Er zitten natuurlijk ook gewoon nieuwe dingen in!

VERPLICHT:

 • Volg glambeauty op bloglovin en ‘like’ dit bericht.
 • Laat een bericht achter waarin staat dat je meedoet, vul een geldig email adres in, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen.
VOOR EXTRA KANSEN (niet verplicht):

Heel veel succes! Jullie kunnen meedoen tot zaterdag 25 februari 2012 23.59 uur.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

104 reacties

 1. Oeh, ik las net je berichtje op twitter, blijkbaar had ik het bloglovin’ berichtje gemist, maar ik doe nu nog snel even mee! Wat een leuke winactie, en een opvrolijker kan ik momenteel wel gebruiken (mega hoofdpijn). 🙂
  Ik heb je winactie op Bloglovin’ meteen geliked en erover getwittert: https://twitter.com/#!/RajaHK_92/status/173042290477121538
  Ik volg je nu ook via facebook

  Gefeliciteerd met je 500 followers en succes met je blog!
  xx

Plaats een reactie