Vandaag heb ik echt een hele toffe winactie voor jullie. Gister was ik jarig en wie jarig is trakteert! In samenwerking met SpaOnline.com mag ik één keer twee dagentree vouchers weggeven. Zo kun je heerlijk een dag genieten samen met je vriendin, vriend, moeder, oma in een van de sauna’s die zijn aangesloten bij SpaOnline.com. Zo kun je dus ook gewoon lekker in de buurt gaan!

SpaOnline.com is een website waar sauna’s met elkaar worden vergeleken. Op deze site zie je bij elke sauna of wellness centrum wat de faciliteiten zijn. Zo kun je alles op een handig rijtje zien, zonder dat je jezelf rot googlet. Je kunt gemakkelijk sauna’s bij je in de buurt opzoeken. Zo weet je meteen waar je terecht kunt!


Bron foto

Eén iemand maakt dus kan op twee dagentree vouchers. Zo hoef je niet alleen te gaan. De vouchers zijn een jaar geldig. Je kunt kiezen uit alle sauna’s die zijn aangesloten bij SpaOnline.com. Welke aangesloten zijn kun je zien aan de rode label met ‘top spa’ op de foto’s. Met de voucher kun je gebruik maken van alle faciliteiten die worden aangeboden. Bij de beschrijvingen op de website kun je voor elke sauna nalezen wat deze zijn en of er eventuele beperkingen in zijn.

Wat moet je doen om kans te maken op deze top prijs?

 • Laat een reactie onder dit artikel met daarin antwoord op de vraag: Waarom verdien jij deze heerlijke ontspanning?
 • Volg Glambeauty op Bloglovin + like dit bericht
 • Like de Facebook pagina van Glambeauty

Wat mag je doen voor extra kansen? (+1)

En dat was alles! Jullie kunnen één week meedoen met de winactie, tot 8 september 23.59 uur. De winnares wordt benaderd per email. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

 1. Waarom ik deze heerlijke ontspanning wil winnen? Om me goed voor te bereiden op school en ik in 1,5 jaar me niveau 3 wil gaan halen! En om na jaren eens lekker bij te komen na een heftig periode waar ik mijn oom verloor.. maar boven alles om samen met een goeie vriendin lekker ontspannen en fris de herfst aka winter in wil gaan!

  • Danique Reageer

   Je deelname is pas geldig als je vertelt waarom je deze ontspanning kan gebruiken.

 2. Anita te Gussinklo Reageer

  Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Waarom ik wel naar de sauna wil?

  Ik ben verkouden en de laatste tijd erg “moe”
  en daarom wel aan een dagje sauna “toe”
  Dit brengt mij weer helemaal tot “rust”
  en is voor lichaam & geest een “must”
  Je hoort naar de sauna ga ik “graag”
  Aan Glambeauty deze brutale “vraag”???

  Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel geliked (5e)
  Ook via Facebook de actie geliked & geshared.
  En ik heb een tweet geplaatst

 3. Hele leuke actie! Alsnog ook via hier dan van harte gefeliciteerd! (ik had je al gefeliciteerd via Facebook).
  Waarom ik een dagje ontspanning verdien? Vind het naar om zo te reageren op internet, maar ik zou na heel veel moeite afstuderen en heb helaas een tentamen niet gehaald. Moet nu waarschijnlijk tot februari wachten en dus van september t/m maart collegegeld betalen voor een tentamen. Hierdoor veel spanning en geen vakantie gehad omdat ik geld moet verdienen. Een dagje ontspannen zou me heel erg veel goed doen.

 4. Omdat ik op het eind van deze maand (30 september) zelf ook 19 lentes jong word,
  en ik zelf van mijn leven zoiets niet kan betalen.Ik zou dus samen met vriend lief een dagje gaan ontspannen.omdat ik vorig jaar ook geen verjaardag heb gevierd..

 5. Alsnog gefeliciteerd! Ik zou graag een dagje sauna verdienen omdat ik 17 juli een nieuwe knie heb gekregen en daardoor niet de deur uit heb gekund! Ik moet 17 september terug voor controle naar de orthopaed en verwacht dan weer zonder krukken te mogen lopen.
  Een dagje sauna met een vriendin zou dan wel heel heerlijk zijn!

 6. Ik verdien een dagje sauna met mijn man omdat we een drukke tijd voor de boeg hebben nu onze zoon gestopt is met zijn studie en weer terug verhuist naar ons. Ook een tijd met de nodige spanning, want wat nu, werken, andere opleiding? Daarom verdienen wij wel een dagje ontspanning tussendoor!

 7. Ik verdien deze heerlijke ontspanning omdat…. ik mijn draai maar niet kan vinden sinds ik werkloos ben (inmiddels alweer bijna een jaar helaas). Gebrek aan motivatie, energie en geld. Het levert nogal spanningen op. Een dagje relaxen zou me wel goed doen. En ik neem dan een vriendin mee die het ook heel goed kan gebruiken…

 8. prinsen marleen Reageer

  om samen met mijn man lekker te kunnen ontspannen ,
  hij is deze maan jarig en het zou ook een extra leuke verassing zijn .

 9. prinsen marleen Reageer

  om samen met mijn man lekker te kunnen ontspannen ,
  hij is deze maand jarig en het zou ook een extra leuke verassing zijn .

 10. Pfjoe! Ik heb alles geliked en geloved en getweet! Haha…nu maar hopen dat het iets opleverd….:-))Believe it or not: ik ben nog nooit van mn leven (55) in een sauna geweest! Wordt wel eens tijd, toch? XXX

 11. hoi,
  ik zou graag dit willen winne voor mijn pa want hij heefd financieele problemen en hij verdient het echt het is 2 jaar geleden dat hij naar de sauna is geweest en hij verdient het pleas laat me winne voor me pa

  mvg

  Manuela Vielvoije

Plaats een reactie