Vandaag heb ik weer een super toffe winactie voor jullie! Weten jullie nog dat ik mijn haar liet doen bij The Graduates in Eindhoven? Nu mag ik twee van jullie ook blij maken met een behandeling bij deze te gekke kapsalon.

Ik mag dus twee dames blij maken met een gratis behandeling bij The Graduates in Eindhoven.

Je kan uit de volgende behandelingen kiezen:

 • Een gratis knipbehandeling. Je haar wordt daarna uiteraard ook gewoon gestylt, maar minder uitgebreid dan bij een stylingbehandeling.
 • Een gratis kleurbehandeling. Daarbij geldt hetzelfde qua styling als bij de knipbehandeling.
 • Een gratis stylingbehandeling. Hierbij wordt je haar helemaal perfect in model gebracht. Dat hebben ze toen met die prachtige krullen bij mij gedaan. Wat je precies wilt, kun je dan natuurlijk in overleg bepalen. Misschien een perfect kapsel voor kerst ;-)?

De behandeling vindt in de salon in Eindhoven plaats, dus het is handig als je uit deze omgeving komt.

 

Wat moet je doen om kans te maken op een gratis behandeling?

 • Volg Glambeauty op Bloglovin‘ en like dit bericht.
 • Like de Facebookpagina van The Graduates.
 • Laat een reactie achter met daarin antwoord op deze vraag: Hoe ziet jouw dagelijkse haarroutine eruit?
 • Laat daarnaast in een reactie weten welke behandeling je wilt winnen.

Het is belangrijk dat je aan alle voorwaarden voldoet. Anders maak je helaas geen kans op deze prijs.

En that’s it om kans te maken op deze super gave prijs! Je haar zal te gek zitten voor de feestdagen die eraan komen. Jullie kunnen meedoen tot 19 december 23.59 uur. De winnaressen worden benaderd per e-mail. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Succes!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

 1. Wat leuk! Ik doe mee!! Ik zei vorige maand tegen mijn vriend dat ik in de kerstvakantie naar de kapper wil omdat ik niks meer met mijn haar kan. ’s Ochtends ben ik er snel klaar mee, of een knot, vlecht of het hangt maar een beetje los. Ik ben toe aan iets anders 🙂 Duimen maar! Ik heb alles gedaan om kans te maken.

 2. Ooh ik doe heel graag mee! Ik volg je op Bloglovin en ik heb het artikel geliked. Ook volg ik The Graduates op Facebook. Mijn dagelijkse haar routine is eigenlijk niet echt veel. Ik borstel het uit en klaar. Als ik mijn haar heb gewassen, doe ik er mousse in en blaas ik het droog. Ik zou graag een knip behandeling willen! Mijn bob mag wel weer eens in model geknipt worden 🙂

 3. Ik was net in de spiegel aan het kijken naar m’n futloze haar toen ik dit bericht zag! 🙂 Ik heb alle vereiste opdrachten gedaan.

  ’s Ochtends stijl ik het meestal. Als ik daar geen zin in heb of ik zit in tijdnood, doe ik het vaak in een staart of maak ik een schuine scheiding zodat het ‘nonchalant’ lijkt.
  Ik hoop dat ik win hihi.

 4. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee.
  Ik zou graag een styl behandeling willen winnen.
  Mijn haar routine is borstelen, en haarolie in mijn haar.
  Vervolgens mijn haar doen zoals ik ze die dag wil en dan nog een sine spray erover heen

 5. Ooh wat een leuke actie! Mijn haarroutine is vrij simpel! Haha ik kan er niet zoveel mee want het is erg slap en futloos.
  Soms een carmen set maar dat zakt snel uit.
  Dus ik denk hier doe ik aan mee en mischien zie ik er als een kerstengel uit met kerst!

Plaats een reactie