Vandaag heb ik weer een super gave winactie voor jullie! Laatst schreef ik over de Hadali beauty fine oil for body and hair van de webshop Heavenly Pure en daar kwamen veel enthousiaste reacties op! Vandaag mag ik een iemand gelukkig maken met deze olie!

Wat moet je doen om deze heerlijke olie te winnen? (ik ben echt fan van deze olie!)

 • Laat een reactie achter met daarin een reden waarom jij deze olie moet winnen!
 • Like de Facebook pagina van Heavenly Pure
 • Volg Glambeauty op Bloglovin

Wat mag je doen voor extra kansen?

 • Volg Glambeauty op twitter en retweet het volgende: Ik volg @glambeautynl en doe mee aan de winactie op www.glambeauty.nl waar ik kans maak op een Hadali oil van @Heavenly_Pure
 • Like de Facebook pagina van Glambeauty

Heel veel succes! Jullie kunnen meedoen tot 15 oktober 23.59 uur!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

 1. omdat ik erg kapot haar heb en graag dit product wil proberen,ik heb blond spray gebruikt en laatst zijn mijn haren afgebroken en de plukken vielen uit en ik kon ze tellen in de was bak… 😯
  dit zou echt een oppepper zijn voor mijn haren!

 2. Leuk dat je er nu een winactie van hebt! Ik was toen al onder de indruk toen ik dat artikel las. Ik heb altijd heel uitgedroogd haar en welke shampoo, conditioner of ander spul ik ook gebruik. Het helpt allemaal niet. Daarom doe ik graag mee, ik wil dit eens proberen!

  Ik heb de facebook pagina van heavenly pure geliked
  Ik volg jou op bloglovin

  Ik volg je op twitter en heb getweet (jlalfairytale)
  Ik heb je facebook pagina geliked

  Liefs, Esmée

 3. Mijn huid en haar reageren heel goed op biologische producten en deze spray lijkt me echt geweldig! Maar om er nu 45 euro aan uit te geven vind ik iets te en vooral als het bijvoorbeeld niet zo goed werkt bij mij!
  Dus ik hoop echt dat ik deze win want misschien koop ik hem dan wel! Als hij goed bevalt! Maar het ziet er al schattig uit dus zou het ook goed moeten werken toch? Duimen!!

 4. Oehh wow, ik doe mee !
  Ik heb al veel goeds gelezen over deze olie, maar ik heb ‘m uiteindelijk toch niet gekocht omdat de prijs mij weerhield. Ik heb zelf heel stug haar, dat een beetje aanvoelt als een stevig touw, dus ik ben benieuwd of deze olie daar iets aan kan veranderen 😀
  – Ik like de Facebook pagina van Heavenly Pure
  – Ik volg Glambeauty op Bloglovin’
  – Ik like de Facebookpagina van Glambeauty

  Liefs,
  Chaja

 5. Ik heb helaas een droge huid hebt en vrij droog haar, maar hiermee zou ik mezelf nu eens echt lekker kunnen verwennen. Dat zou zo heerlijk zijn, want ik heb een heftige tijd achter de rug en kan wel iets leuks gebruiken om mezelf weer op te peppen…

 6. Toen ik je review las was ik meteen enthousiast! Het product lijkt me super fijn en goed voor mijn heerlijke doffe en gespleten haar. Vooral het feit dat hij ook op je huid kan lijkt me heerlijk! Mijn huid is altijd zo droog en ik gebruik olie om het minder droog te maken. Daarnaast vind ik hem net iets te duur om zelf aan te schaffen en te winnen lijkt me dus heerlijk 🙂
  -Ik heb alle stappen gedaan!

 7. Heerlijk, ik doe heel graag mee voor mijn oudste kleindochter, die haar weelderige haardos grondig heeft verpest door het vaak te stylen. Hopelijk helpt dit.
  Ik heb de facebook pagina van Heavenly Pure geliked.
  Ik volg Glambeauty op Bloglovin.
  Ik like de facebook pagina van Glambeauty. 😉
  Groetjes Irene

 8. Omdat ik een veel te droge huid heb en de verschillende producten die ik heb werken gewoon niet goed op mijn huid. Ik heb ooit eens een keer een tester gehad van dit merk en ik vond het geweldig. Alleen ben ik een arme student en kan geen 45 euro uitgeven aan een product, simpelweg omdat ik dan al een kwart van mijn geld kwijt ben. Hoe geweldig zou het dan wel niet zijn om het te winnen!!

  Ik volg Glambeauty op Bloglovin.
  Ik heb de tweet gestuurd
  Ik heb de facebookpagina van Heavenly Pure geliked
  & dit bericht geliked op bloglovin

  xxx Steef

 9. Hele leuke winactie! De olie lijkt mij heel erg fijn, want ik heb zelf heel snel last van een droge en trekkerige huid. Zeker nu het koude weer eraan komt dan weet ik dat vooral mijn armen en benen zelfs wat wit en schilferig worden door de droogheid. Dat zou dan ook gelijk de reden zijn dat ik deze olie wel graag zou willen winnen om een keer het koude weer door te komen zonder de ongemakken aan mijn armen en benen haha.
  Ik heb Heavenly Pure geliked op Facebook (Lies Klomp). Op Bloglovin en Twitter volgde ik je al en op Facebook had ik de site al geliked. Ook heb ik de zin getweet op Twitter (BYE_Lies)

 10. 🙄 😉 😈 🙄 😳 :mrgreen: 😆 💡 👿 😥 ➡ ❓ 😐 😡 😮 😛 8) 😯 ❗ 🙁 🙂 😕 😀

 11. Ontzettend leuke actie zeg. ik doe graag mee en heb alles gedaan 😉
  Ik zou de Hadali olie graag winnen omdat ik een droge huid heb en al vele cremes heb geprobeerd. Maar ze werken niet lang genoeg of ze zijn te vettig 😯

Plaats een reactie