Vandaag een ander soort winactie dan gister. Nu kun je namelijk een super leuk make-up pakketje winnen, mede mogelijk gemaakt door www.lets-makeup.nl. Deze webshop heeft een ruim assortiment met topmerken cosmetica, tegen een lage prijs. Je vindt er onder andere Maybelline, Revlon, Wet n wild en nog veel meer. Zeker een bezoekje waard, want het is ook nog eens betaalbaar! Maar wat kun je nu eigenlijk winnen?

Lees snel verder om te kijken wat er allemaal in zit en wat je moet doen!


Wat bevat dit super leuke pakketje?
Er zit een oogschaduwpalette in van Beautyuk in de kleur 02. Verder bevat dit pakketje een leuke lipgloss mét draaisysteem van Maybelline in de kleur 514 cosmic pink. Ik heb zelf ook enkele van deze lipglosses in bezit en het zijn zeker aanraders. En ten slotte zit er ook nog een mascara van maybelline in, namelijk de pulse perfection, een vibrerende mascara!

Om dit leuke make-up pakketje te winnen, moet je de volgende dingen doen:

 • Volg glambeauty op bloglovin en ‘like’ dit bericht, ik controleer dit wel.
 • Volg glambeauty op twitter, en RT dit bericht: RT @glambeautynl Win een make-up pakketje van let’s make-up, ter viering van glambeauty’s één jarig bestaan, http://glambeauty.nl/?p=1170 !
  Heb je geen twitter, dit deel overslaan, heb je het wel, zou ik het erg op prijs stellen als je het doet.
 • Laat een bericht achter, waarin duidelijk staat dat je mee doet, vertel me ook je twitternaam en zet een link naar je tweet in het berichtje. Laat ook een geldig email adres achter, zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.

Je kan meedoen tot 24 april 23.59 uur. Veel succes!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

63 reacties

 1. hee..!! Als je geen bloglovin hebt kun je zeker niet meedoen..:( balen!! Zal je wel volgen op twitter 😀 .. @myjunglebook

 2. Ik doe graag mee!!

  Mijn twitternaam is Amgebraad
  http://twitter.com/Amgebraad het is gewoon de bovenste tweet maar ik wist niet hoe ik het anders moest doen.
  Lijkt me te gek om dit te winnen, die kleuren van dat pallete zijn ecHt vet!!

 3. Leuke actie! Ik volg je op bloglovin en heb je bericht ‘geliked’ :p Twitter heb ik helaas niet, maar ik vind het toch leuk om mee te doen! 🙂

 4. Ik doe mee, volg je met bloglovin en heb je bericht geliked 🙂
  Ik heb helaas geen twitter, dus dan kan ik je ook niet volgen..
  x Marjolein,
  ps, doe je ook mee met onze winactie?

 5. leuk! ik doe zekers mee!
  ik heb je geliked maar heb geen twitter :S xxxxx

Plaats een reactie