Vandaag heb ik een spetterende winactie voor jullie om het nieuwe jaar goed te starten! Morgen breekt 2013 aan en om dat jaar goed te beginnen leek het me leuk om een leuk setje weg te geven. Ik stuitte een paar dagen geleden op Revlon make-up en aangezien het merk nogal lastig verkrijgbaar is, sprokkelde ik wat spulletjes bij elkaar om één van jullie blij mee te maken!
 Untitled2542_zps66abce69.png
 Untitled2543_zpse16c9b36.png
Het setje bevat drie producten van het merk Revlon.

 Untitled2544_zps4381c8cf.png
Ten eerste bevat het setje een Revlon Creme Shadow in de kleur Eternal Summer. Die is oogschaduw in een crème vorm. Heel erg handig om te gebruiken als basis onder oogschaduw, om de kleur nog intenser uit te laten komen!

 Untitled2545_zps11eaabf2.png
Natuurlijk moet je ook je lippen laten stralen in 2013. Er zit dus ook een lipgloss van Revlon in, in de kleur Cherries in the Glow. Een mooie oud roze kleur.

 Untitled2546_zps2c675a8d.png
Tot slot zit er ook nog een prachtige Colorbust lipstick in de kleur Cherry Ice in.

 

Wat moet je doen voor dit Revlon setje?

 • Laat een reactie onder dit artikel achter dat je meedoet
 • Volg Glambeauty op Bloglovin + like dit bericht
 • Like de Facebook pagina van Glambeauty

Wat mag je doen voor extra kansen? (+1)

 • Volg Glambeauty op twitter en retweet het volgende: Ik volg @glambeautynl en doe mee aan de winactie op www.glambeauty.nl waar ik kans maak op een make-up setje van Revlon!

 

Heel veel succes! Jullie kunnen meedoen tot 5 januari 23.59 uur. De winnares wordt random gekozen en benaderd per email.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

55 reacties

 1. Axelle Timmermans Reageer

  Hallo,
  Ik volg je op bloglovin en heb het bericht geliked ( 42ste )
  Ook volg ik je via facebook!
  Jammer genoeg heb ik geen twitter, voor een extra kans!
  Groetjes,
  Axelle

 2. Super toffe winactie! Doe of course mee. Heb het ool via twitter gedeeld alleen kwam ik erachter dat je dat niet ziet omdat ik mijn twitter beveiligd heb. Sorry!

 3. 😛 Wat een leuke actie!! Ik vind zeker de kleuren héél erg mooi..die laten je zeker stralen.. 😀 Een goed begin van 2013!

Plaats een reactie