De eerste winactie op glambeauty om te vieren dat ik een eigen domein heb! Ik heb dit boek een hele poos geleden op http://unexmademoiselle.blogspot.com/ gewonnen, maar ik kreeg hem 2 keer toegestuurd. Ik mocht ze alle twee houden dus nu heb ik er een over, die nog helemaal nieuw is. En ik vind het leuk om een van jullie er blij mee te maken!

Waar gaat het boek over?
Bella is verslaafd aan lippenstift. Dat komt goed uit want ze werkt als visagiste in een van de schoonheidssalons van haar vader, een drie keer gescheiden charmeur met een Donald Trump-kapsel. Nadat Bella’s eigen huwelijk op een spectaculaire manier is geëxplodeerd (haar echtgenoot is er met haar halfzus vandoor), is ze zó woest dat ze niks meer met mannen te maken wil hebben. De enige die ze onverwacht in haar hart sluit – en nooit meer kwijt wil – is een klein verwaarloosd hondje. Tot ze Sean ontmoet, een jonge ondernemer met sterretjes in zijn ogen. Sexy Sean is helemaal niet bang voor Bella en doet haar een spannend voorstel.
(bron: www.chicklit.nl)

Ik heb het boek zelf nog niet gelezen, dus kan er nog geen mening over geven maar dit lijkt me een leuk boek voor iedereen die houdt van beauty!

Wat moet je doen?
Je hoeft niet zo heel veel te doen, het enige wat je moet doen is:
– Volg mij op twitter (http://twitter.com/daniqueismyname)
– Volg mij op bloglovin
(http://www.bloglovin.com/en/blog/1702888/glambeauty/follow)
Heb je deze niet, of een van deze? Zet dat dan gewoon in het mailtje.

Mail je hele naam, adres, en je accounts van twitter en bloglovin (zodat ik kan checken of je me volgt ;p) naar winactie@glambeauty.nl. Zet in het onderwerp: Helemaal mijn ding! Vraag wel even toestemming van je ouders als je onder de 16 bent, zodat je zeker weet dat je je adres mag geven.

Jullie hebben tot dinsdag 27 april 23.59 uur de tijd. Dan zou ik als alles goed gaat de winnaar bekend maken op woensdag 28 april. Succes!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

 1. Hee!
  Echt een super leuke winactie, haha ik doe lekker mee 😛 Leuk dat je het andere boek weggeeft! Anyways, ik volg je op beiden (twitter en bloglovin) alleen kun jij niet checken wie je volgt op bloglovin. (Tenminste, als dat wel kan, zou je me dan willen uitleggen hoe want dat wil ik wel weten :P)

  x Martine

 2. Danique Reageer

  @martine
  nee dat klopt, je kunt dat niet zien haha, kwam ik ook net achter maarja dan maar gewoon twitter account ;p ik vertrouw jullie allemaal wel

 3. Leuk zeg! Ik doe mee 🙂
  Ik heb geen Twitter, maar met Bloglovin’ volg ik je wel (maar ik heb je wel een mailtje gestuurd :)).

Plaats een reactie