De tweede winactie op glambeauty om te vieren dat ik een eigen domein heb. Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door de webshop www.totallycharmed.nl. Op deze site verkopen ze sieraden, boekenleggers, tassen, sleutelhangers en ga zo maar door. Ikzelf vind de prijs echt geweldig origineel en ik denk dat jij de enige bent die zo’n glamerous boekenlegger heeft! Ik vind de site zeker een kijkje waard, dus als je nog iets origineels zoekt, en goedkoop? Ga dan naar totallycharmed!

Wat kun je winnen?

Wat is het precies? Nou het is dus een boekenlegger die je zeg maar tussen twee bladzijdes steekt en dan valt hello kitty mooi over de rug van het boek! Nooit meer irritante papiertjes die er steeds uitvallen!

Wat moet je doen?
Je hoeft niet zo veel te doen, je moet alleen een mailtje naar winactie@glambeauty.nl sturen met als onderwerp hello kitty en daarin je naam en adres. Vraag wel even toestemming van je ouders als je onder de 16 jaar bent, zodat je zeker weet dat je je adres mag geven.

Je kunt meedoen tot vrijdag 30 april 23.59 uur en dan zou ik, als het lukt, zaterdagย 1 meiย de winnaar bekend maken! Succes!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Wat een leuk ding! Maar ik weet zeker dat ik ‘m nooit zal gebruiken dus ik gun het iemand anders wel ๐Ÿ™‚
    Succes!

Plaats een reactie