Ja, weer een winactie om te vieren dat ik een eigen domein heb gekregen! Dit keer wordt de winactie gesponsord door yves rocher, wat ik zelf echt een topmerk vind. Ik heb 2 grote prijzen weg te geven, dus je maakt dubbel kans! Ik weet zelf niet hoe de producten zijn, maar ik verwacht dat ze heerlijk zijn!

Wat kun je winnen?
Prijs 1:

Parfum en douchegel van Yves Rocher

Prijs 2:

Lipgloss en 2 x nagellak van Yves Rocher

Wat moet je doen?
Ook dit keer hoef je niet veel te doen, het enigste wat je moet doen is een mailtje sturen naar winactie@glambeauty.nl een mailtje sturen met als onderwerp Yves Rocher, daar zet je je volledige naam en adres in. Vraag even toestemming aan je ouders als je onder de 16 jaar bent of je mee mag doen.

Je kunt meedoen tot 8 mei 23.59 uur en dan maak ik, als het goed is, op 9 mei de winnaars bekend! Succes!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Leuke winactie. Ik ben zelf een trouwe Yves fan dus ik doe niet mee. Naturelle is trouwens een erg lekker geurtje. Zeker meedoen als je de spulletjes nog niet hebt!

  2. Wat leuk! Ik heb eigenlijk nog nooit iets van Yves Rocher gehad (wel geleend van mijn tante/in de winkel getest maar nooit gekocht :P) Ik doe dus mee 😀

    x Martine

  3. Leuke winactie. Ik vind Yves Rocher zelf ook een heel goed merk en deze producten heb ik nog niet getest, dus ik ben er zeker wel benieuwd naar! 🙂

  4. Leuk! Ik bestel er wel regelmatig, maar heb de dingetjes die hier staan nog nooit gehad dus ben benieuwd. Ik doe dus ook mee. 😛

  5. Pingback: Winactie 2: UITSLAG!

  6. Super leuk! ik doe mee:) Ik heb 1 keer een lippenstift van YR gehad, maar heb hem helaas deze week moeten weggooien.. ik had hem al een paar jaar namelijk!

Plaats een reactie