Er is weer een nieuwe winactie, deze keer mogelijk gemaakt door House of nails webshop. Hier verkopen ze vooral Nfu Oh lakjes en nail threatments, harstikke leuk dus! Ik mag een Nfu Oh Flower oil in de geur 09 bubblegum verloten onder mijn lezeressen! Hier kon je al mijn mening lezen over de flower oils van Nfu Oh.

Dus wil je deze winnen?!

Wat moet je doen?
Heel simpel, laat een reactie achter met ik doe mee. Niks anders geks, want dan is het niet duidelijk of je wel of niet meedoet. Laat dus een duidelijke reactie achter met dat je mee doet! Zorg er wel voor dat je een geldig emailadres invult, zodat ik je kan benaderen als je gewonnen hebt!

Extra
(dit mag je doen, hoeft niet)
Wil je een extra kans? Dus ipv van 1x 2x meedoen? Doe dan een van deze dingen.
– Tweet over deze winactie en zet in je tweet @glambeautynl, je kunt dit gebruiken: RT: Win een Nfu Oh flower oil op http://glambeauty.nl/?p=323 ! @glambeautynl.
– Schrijf een blogpost over deze winactie.
Heb jij een van deze twee gedaan? Zet dan de link naar je tweet of blogpost hieronder in je reactie erbij.

Houd je goed aan de regels, anders telt je deelname niet (sorry!).
Jullie hebben tot 4 september 23.59 uur de tijd, dan zou ik proberen om de winnares 5 september online te zetten! Veel succes!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

73 reacties

    • Danique Reageer

      Je hebt inderdaad gelijk! Ik heb hem gister veranderd, goed dat je het zegt!

  1. Ik doe mee!

    Want ik smeer deze kauwgomlak graag op de nageltjes van mijn lieve kleine meisje. Dat vindt ze vast keileuk :mrgreen: !

Plaats een reactie