Remember dat ik jullie laatst mijn matchende MacBook Skin en iPhone hoesje liet zien? Ik kreeg er zoveel leuke reacties op dat ik vandaag een leuke winactie heb voor jullie! Ik mag namelijk één iemand blij maken met een zelf ontworpen telefoonhoesje van Caseapp.

Op de website van Caseapp kun je gemakkelijk je eigen hoesje ontwerpen door een foto te uploaden. Super leuk dus, een gepersonaliseerd hoesje! Zelf vind ik de hoesjes van Caseapp echt heel fijn. Ze zijn stevig, voelen prettig aan in de hand en zien er mooi uit. Je krijgt geen pixelachtige afbeelding en daarnaast voelen de hoesjes een beetje mat aan waardoor krassen worden voorkomen. Zelf koos ik een standaard design, dat mag je natuurlijk ook doen.


Een iemand van jullie maakt dus kans op een telefoonhoesje. Op Caseapp kun je telefoonhoesjes ontwerpen voor de iPhone en bepaalde Samsung-telefoons. Kijk dus even op de website of jouw telefoon er tussenzit!

Wat moet je doen om kans te maken op een zelf ontworpen telefoonhoesje?

 • Volg Glambeauty op Bloglovin‘.
 • Volg Glambeauty op Instagram (naam: glambeautynl).
 • Laat een reactie achter onder dit artikel met daarin dat je meedoet en je naam op instagram.

That’s it! Jullie kunnen meedoen tot dinsdag 7 juli 23.59 uur. De winnaar krijgt naderhand bericht per email. Kun je niet wachten op de uitslag en wil je nu al bestellen? Of wil je graag iets anders bestellen dan een telefoonhoesje? Met de kortingscode GLAMCASE20 krijg je 20% korting! Zeker de moeite waard dus.

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

 1. Wat leuk! Jouw hoesje vind ik trouwens ook heel mooi en bijzonder. Ik volgde je al op Bloglovin, en vanaf nu ook op Instagram (@brittvanommeren)

  Liefs, Britt

 2. Ik doe graag mee met de winactie! Ik heb al een design in mijn hoofd :D. Ik volg je @Poesiekatt

 3. Wat een leuke winactie! Ik heb net een nieuw hoesje, dus ik sla over. Maar ik denk dat je er iemand vast heel blij mee gaat maken!

 4. Leuke giveaway! Ik doe graag mee. Ik volg je op beide accounts, mijn Instagramnaam is @florencewijnen 🙂

 5. Annick de Jong Reageer

  Ik doe super graag mee, al heb ik zelf niet een mobiel die er tussenstaat, ik weet al iemand die er heel blij mee zal zijn die bijna jarig is 🙂
  Mijn instagram naam is annickdejong_

  Liefs, Annick

 6. Wat een leuke actie!!! Ik doe graag mee en heb alles gedaan wat er gevraagd werd. Mijn instagramnaam is @mariedans. Ik hoop echt dat ik win, ik vind dit namelijk zulkeeuje hoesjes! Nog een fijne dag verder! Groetjes,
  Marie-Ange

 7. Je hebt echt een heel mooi hoesje gemaakt, super chique. het mobielhoesje dat ik nu heb is zo vaak gevallen dat mijn mobiel er niet meer in blijft zitten, dus ik heb hard een nieuwe nodig.
  Mijn naam op instagram is sannnndd

 8. Ik doe graag mee. Instagramnaam: gelijk aan deze. Een nieuw hoesje is altijd leuk, zo’n zelf ontworpen exemplaar helemaal super.

Plaats een reactie